KOSTEN CALCULATOR

Vul ons formulier in om een offerte op maat te ontvangen.

OFFERTE AANVRAGEN
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

Bad stof: Net zo belangrijk

Als men aan accessoires voor de badkamer denkt, denkt men al gauw aan zeepbakjes, spiegels en tandenborstelhouders. Maar er moet verder over na gedacht worden, gebruikt men niet ook een handdoek? Een badjas of washandje? Ook badmatten zijn onmisbaar in de badkamer en horen net zoveel erbij als het toilet de douche en de wasbak. Een belangrijk aspect bij de aanschaf van badtextiel is dat het materiaal water en vocht goed opneemt, maar dit niet zodanig vasthoud dat er schimmel kan gaan ontstaan. De aanschaf van kwalitatief goed badtextiel is dan ook belangrijk.

Katoen en linnen

Katoen is een populair product voor washandjes, badjassen en handdoeken. Het is een absoluut natuurproduct, het word immers gewonnen van de katoenplant. Het materiaal beschikt dan ook over nodige eigenschappen van een sanitair ruimte; het is vocht absorberen en bijzonder zacht. Het blijft wasbeurt na wasbeurt mooi in model goed drogend.
Een ander natuurproduct is linnen, dit is ontzettend vochtabsorberend en word net als katoen gewonnen uit een plant. Linnen ontstaat echter uit de vezels van een vlasplant. Natuurlijk is het materiaal wat bekend staat als badstof ook populair. Dit word gemaakt van een getuft, katoenachtig weefsel. Beide zijdes van het materiaal hebben kleine lusjes die uitsteken. Hoe meer tufsteken ofwel kleine lusjes, des te beter de kwaliteit. Het is echter niet onverstandig uw badtextiel aan te passen op de sfeer en kleuren van uw badkamer. Goed nadenken over de kwaliteit zodat het functionele met het plezierige kan worden gecombineerd.

© Copyright 2017 tegel-sanitair.nl | Realisatie Searchflow