KOSTEN CALCULATOR

Vul ons formulier in om een offerte op maat te ontvangen.

OFFERTE AANVRAGEN
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

De uitstraling van uw badkamer

Een badkamermeubel bepaalt in grote mate de uitstraling van uw badkamer. Houdt u meer van klassiek of modern? Wat u ook zoekt, met een hangend badkamermeubel van Yanev kunt u uw badkamer volledig inrichten naar uw smaak. Al onze modellen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en in ons assortiment treft u alle mogelijke maten. U hebt keuze uit verschillende hoogwaardige materialen en vele uitvoeringen. Met verlichte of verwarmde spiegel, keramische wasbak en indien gewenst zelfs al met kraan.

Kijk in ons assortiment naar de vele mogelijkheden. Naast design is functionaliteit natuurlijk ook belangrijk. Voldoende opbergruimte is een van de belangrijkste functies van een badkamermeubel. Daarom bieden wij u tevens de mogelijkheid extra kastjes bij te bestellen. Vanzelfsprekend zijn alle kastjes uitgerust met het prettige soft-close systeem. Verenig design en functionaliteit in uw badkamer met een hangend badkamermeubel van Yanev.

 

Een hangend badmeubel van Yanev, voordelig in meerdere opzichten

Yanev biedt u voordelige prijzen. Een hangend badmeubel van Yanev is standaard bijna 50% goedkoper dan bekende A-merken. Daarnaast kunnen wij u snel leveren. Mits op voorraad zelfs in twee werkdagen. Dat is voordelig in meerdere opzichten! Bovendien kunt u de verschillende modellen uit ons assortiment naar hartenlust combineren.

© Copyright 2017 tegel-sanitair.nl | Realisatie Searchflow