KOSTEN CALCULATOR

Vul ons formulier in om een offerte op maat te ontvangen.

OFFERTE AANVRAGEN
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

Een design radiator is niet alleen mooi maar heeft ook een goed rendement en bovendien praktisch. Denk maar eens aan de handdoeken, die U kunt voorverwarmen of erna drogen.

Alu-Zen is een radiator met een zacht, verfijnd karakter. Het materiaal zelf, maar ook de afgeronde zijprofielen en de minimale verticale groeven versterken dat effect.
De verticale aluminium radiator bestaat uit geextrudeerde profielen die boven en onder op een collector worden geperst. Achter de zijprofielen is onzichtbaar een groef voorzien waarin naar wens enkele handdoekbeugels geschoven kunnen worden.

Vanzelfsprekend zijn alle design radiatoren van hoogwaardige kwaliteit en tot in detail afgewerkt. U treft alleen zeer betrouwbare uitvoeringen van duurzame materialen. Neem nu een kijkje in ons uitgebreide assortiment in onze showroom in Heerlen of lekker rustig achter de computer thuis op onze website:
Maak gerust een vrijblijvende afspraak om uw badkamer droom in vervulling te laten gaan.

 

Direct genieten van onze design radiatoren

Al onze modellen zijn kant-en-klaar, direct leverbaar en zeer voordelig geprijsd. Het voordeel van Yanev producten is dat u direct kunt genieten van uw aankoop. Bovendien is Yanev standaard bijna 50% goedkoper dan andere merken, zonder daarbij kwaliteit in te leveren! Topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Bestel nu en geniet binnen twee dagen van uw eigen design radiator.

© Copyright 2017 tegel-sanitair.nl | Realisatie Searchflow