KOSTEN CALCULATOR

Vul ons formulier in om een offerte op maat te ontvangen.

OFFERTE AANVRAGEN
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

Verfrissend als revitaliserend

Een douche is sinds lang al niet meer bedoelt enkel voor persoonlijke hygiëne. De douche word steeds vaker gebruikt ter verfrissing na een zomerse dag met heerlijke temperaturen of een wisseldouche; voor wie zich zo gezond wilt voelen als men eruit ziet.

Bij een wisseldouche krijgen uw huid en spieren een opkikker, de bloedsomloop word gestimuleerd en het immuunsystemen word versterkt. Het werkt zowel Verfrissend als revitaliserend en is hierdoor gezond voor lichaam en geest. U voelt zich verfrist en uw lichaam krijgt een energie boost op een natuurlijke wijze. Uw huid ziet er strakker en gezonder uit, u voelt zich lekkerder en zult er dus ongetwijfeld stralend uitzien. De wisseldouche zorgt er tevens voor dat uw immuunsysteem word versterkt,waardoor u minder vatbaar bent voor bijvoorbeeld verkoudheden. Bij een wisseldouche wisselt u een warme en een koude douche af. De warme douche (38°C – 40°C) laat u ongeveer 15 seconden duren en de koude (< 20°C) ongeveer 5 seconden. De warme douche opent en reinigt de poriën. De koude douche is niet alleen prettig maar ook gezond. Door de koude word de bloedsomloop gestimuleerd.

Wanneer u beschikt over een douchepaneel met pulserende, masserende lichaamsjets,maakt dat uw wisseldouche compleet. Een sensatie voor lichaam en geest. Voor de optimale ervaring,eindigt u de wisseldouche met een koude douche en eventueel verfrissend doucheproduct. Zo kunt u uw dag als nieuw beginnen of eindigen met een gezonde basis.

Let op: Wanneer u hartklachten of andere ernstige gezondheidsklachten heeft, kunt u het beste met uw huisarts overleggen of een wisseldouche voor u gezond is.

Inloopdouche en Douchecabine nu extra aantrekkelijk

Yanev maakt het u wel erg aantrekkelijk. Wij bieden topkwaliteit voor een voordelige prijs. Al onze producten zijn standaard bijna 50% goedkoper dan andere merken. Een inloopdouche of een douche cabine van Yanev is standaard uitgerust met extra dik veiligheidsglas (minimaal 6mm). Bovendien zijn wij in staat u snel te leveren en kunnen wij zelfs uw gehele badkamer verzorgen. Maak uw keuze en bestel direct online. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Heerlen.

© Copyright 2017 tegel-sanitair.nl | Realisatie Searchflow