KOSTEN CALCULATOR

Vul ons formulier in om een offerte op maat te ontvangen.

OFFERTE AANVRAGEN
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

Voorkom extra vuil

Ieder product heeft onderhoud nodig. Om de aanslag van kalk en vuil te voorkomen is regelmatig de badkamer schoonmaken een must. Weinig mensen doen dit graag. Echter vanwege de hygiëne maar ook uitstraling is dit wel van belang. Optimaal genieten van de badkamer zal niet van toepassing zijn wanneer deze vuil is. Qua techniek en design houden de fabrikanten gelukkig meer rekening met schoonmaken. Niet enkel voor het gemak, maar ook voor de duurzaamheid. Denk dan aan de gladde oppervlaktes zonder holtes waarin vuil kan ophopen, een schuifwand deur welke losgehaald kan worden, een douchewand waarin de scharnieren zijn verzonken, goede geleiders in een douchedeur.

Douchewanden, baden en keramiek zijn te voorzien van een speciale laag waardoor kalk of vuil minder snel hecht. Echter wanneer deze laag beschadigd word of zelfs eraf is, is dat effect weg. Dat betekend dat er zorgvuldig om gegaan moet worden met deze behandelde laag. Laat u het beste informeren bij de vakman wanneer u uw product van deze laag voorziet. Keramiek kan worden behandeld met bepaalde onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Deze worden dan in het keramiek gebakken tijdens het ontwerp proces. Hierdoor blijft het oppervlak mooi glad en vuil en andere aanslagen kunt u gewoon wegpoetsen zoals u altijd gewend bent.

Onderhoudsvriendelijk betekent echter gemakkelijker in het onderhoud. Spijtig genoeg betekend dit niet dat het schoonmaken beperkt kan worden in de frequentie. Echter is een goed begin al het halve werk.

© Copyright 2017 tegel-sanitair.nl | Realisatie Searchflow