KOSTEN CALCULATOR

Vul ons formulier in om een offerte op maat te ontvangen.

OFFERTE AANVRAGEN
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

Als favoriete kleur in de badkamer kiest men al jaren voor wit. De keramische producten als wastafel, toilet maar ook de acryl producten zoals het bad en de douchebak .De kleur pergamon is een goed alternatief wanneer men een iets warmere sfeer wilt proeven. Sinds enige tijd zijn er ook gekleurde wastafels en baden verkrijgbaar voor men die van een speels effect houdt.

Voor de fijnproevers onder ons is er zelfs zwart keramiek ontworpen of een massief zwart bad. Echter blijft wit de absolute winnaar wanneer het gaat om een pure,luxe uitstraling. In dit geval gecombineerd met warme tinten en houtsoorten.

De kleur wit is heel mooi te combineren met onze mahonie, zebrano of zelfs wengé .De koffiekleuren als Cappuccino en Mokka geven een oriëntaals tintje Voor een vrijstaand bad is het een absolute must om een teakhouten onderstel te plaatsen Door de witte strakke kleuren en vormen steekt het warme teakhout mooi af en zorgt het voor een verzorgd en onderhouden woonsfeer.

Wie van zijn badkamer een beleving wilt maken, past ook de tegels aan op het geheel. Denk hierbij aan Terra tinten, bruin tinten. Ook zwart of antraciet tinten geven een warme invloed aan het geheel en zorgen voor een stijlvol contrast welke uw badkamer van sfeer voorziet.

© Copyright 2017 tegel-sanitair.nl | Realisatie Searchflow