KOSTEN CALCULATOR

Vul ons formulier in om een offerte op maat te ontvangen.

OFFERTE AANVRAGEN
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

Comfortabel douchen doet u in een inloopdouche

Maar het is niet alleen comfort dat telt. Een inloopdouche is een visuele verrijking van uw badkamer. De glazen wanden geven zelfs een kleine badkamer een ruime uitstraling.
Ongeacht uw wensen en beschikbare ruimte heeft u volop keuze in ons ruime assortiment. Alle modellen eenvoudig te monteren en – niet onbelangrijk – eenvoudig schoon en hygiënisch te houden. Een groot voordeel van een inloopdouche is dat u deze gewoon kunt betreden. U hoeft geen drempel over. Heerlijk binnenstappen is dat. Wilt u lekker ruim kunnen douchen? Creëer dan extra ruimte bij het plaatsen van uw wasgelegenheid. Voor meer privacy raden we een kleinere douche met ronde wand aan. Kijk in ons assortiment. U vindt er zeker weten een model dat bij u, en uw badkamer, past.

Inloopdouche nu extra aantrekkelijk

Yanev maakt het u wel erg aantrekkelijk. Wij bieden topkwaliteit voor een voordelige prijs. Al onze producten zijn standaard bijna 50% goedkoper dan andere merken. Een inloopdouche van Yanev is standaard uitgerust met extra dik veiligheidsglas (minimaal 6mm). Bovendien zijn wij in staat u snel te leveren en kunnen wij zelfs uw gehele badkamer verzorgen.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Heerlen.

© Copyright 2017 tegel-sanitair.nl | Realisatie Searchflow