KOSTEN CALCULATOR

Vul ons formulier in om een offerte op maat te ontvangen.

OFFERTE AANVRAGEN
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

Maak uw badkamer persoonlijk

Nadat een nieuwe badkamer samengesteld is, komen vaak de accessoires als laatste erbij kijken. Deze zijn vaak de puntjes op de i in een badkamer; vaak zijn ze niet alleen functioneel maar geven ook een extra fijne uitstraling en zorgen voor net meer sfeer in de badkamer. Hoe u de accessoires precies tot hun recht wilt laten komen, is volledig uw eigen keuze. Welk budget u hiervoor wilt gebruiken welke stijlen u wenst te gebruiken. De uitvoeringen en prijsklasse is helemaal aan u .U kunt kiezen voor een goede kwaliteit die wellicht jaren kunnen meegaan, of een minder goede kwaliteit maar visueel vaak fijner.

Om een optimaal resultaat te boeken, kunt het beste de accessoires qua kleur,materiaal stijl op elkaar afstemmen. Vaak is dit al van toepassing wanneer u accessoires uit dezelfde reeks gebruikt. Uw badkamer zal dan gegarandeerd een harmonieus resultaat krijgen. Zorgvuldig uitgekozen accessoires maken uw badkamer compleet. U kunt dan ook eens kijken naar accessoires die voor sfeer zorgen. Veel uitgebrachte reeksen hebben niet alleen functionele accessoires maar ook accessoires die van extra sfeer voorzien. Denk hierbij aan een houder voor kaarsjes, geurkaarsjes, potpourri potjes, kannetjes, stukken zeep.

Natuurlijk is het ook mogelijk om dit zelf te combineren met uw eigen badkamer kleuren. Vaak is een contrast-kleur heel bijzonder om te gebruiken. Eenzelfde kleur als al gebruikt is in pastel-tint geeft ook vaak een speciaal gevoel. Als u de stijl van uw badkamer in ere houd, kan het bijna niet mislukken. Denk aan een Griekse stijl, design, glas, retro of juist heel uitbundig. Uw badkamer word dan een vriendelijke kamer die niet enkel als badruimte dient waar u met veel plezier gebruik van zult maken!

© Copyright 2017 tegel-sanitair.nl | Realisatie Searchflow