KOSTEN CALCULATOR

Vul ons formulier in om een offerte op maat te ontvangen.

OFFERTE AANVRAGEN
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

Gemak: een tweede douche

In een slaapkamer of fitness ruimte of kantoor ruimte is het vaak handig om een tweede douche te installeren. Vaker zijn deze ruimtes niet betegeld,waardoor deze zo droog mogelijk moeten blijven. Wanneer betegelen geen optie is, zijn er alternatieven op de markt. De douche van glas rondom.

Met een douche die rondom voorzien is van glaswand is betegelen niet nodig. Deze is rondom gesloten en vaak al kant en klaar te leveren; inclusief douchebak,kranen en douches.Deze is gemakkelijk en snel te plaatsen, de enige benodigdheid is een water aansluiting en even aandacht schenken aan de ventilatie.

Douchecabine om direct in te genieten


Niet alleen zijn wij tot 50% goedkoper dan andere merken, ook kunnen wij zeer snel leveren. Indien op voorraad heeft u uw bestelling in twee dagen in huis. Geniet direct van uw geweldige aankoop. Wij bieden u standaard vrijstaande modellen, die u direct kunt gebruiken. Veel uitvoeringen zijn bovendien multifunctioneel. Bijvoorbeeld uitgerust met een thermostaatkraan en daardoor ook als douche te gebruiken. Of een luxe model inclusief whirlpool. Wij hebben voor u stoomcabines in vele uitvoeringen.

© Copyright 2017 tegel-sanitair.nl | Realisatie Searchflow