KOSTEN CALCULATOR

Vul ons formulier in om een offerte op maat te ontvangen.

OFFERTE AANVRAGEN
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

Een badkamer moet jaren meegaan. Het is danok verstandig bij het aanschaffen van een badkamer om verder te kijken dan vandaag of de aankomende paar jaren. Bedenk bij aanschaf wat uw wensen en behoeftes over 10 jaar zijn en probeer hier op in te stemmen. Belangrijk is danook om te kijken hierna wanneer u behoort tot de leeftijdsgroep van 50plus. Een instap voor douchebak of bad moet niet al te hoog zijn.Wanneer u over een 10tal jaren minder mobiel bent kan een hoge instap lastiger zijn.Belangrijk is om dan na te denken over een gemakkelijkere toegang.

Er zijn gelukkig veel meer producten op de markt die rekening houden met verminderde mobiliteit.
Baden en douchebakken met een lage instap, een verschil aan inloopdouches, verhoogd toilet, beugels als houvast tijdens toilet gebruik, douche stoelen, verrijdbare zitjes. Ook is er een diversiteit aan verstelbare badmeubels voor degene die een rolstoel gebruikt op de badkamer. Deze zijn uiteraard ook te gebruiken met een stoel wanneer u nie tmeer een voor langere tijd kunt staan. Een groot deel van deze speciale producten zijn naderhand te plaatsen. De beugels,badmeubel,douche stoelen vragen geen ingrijpende verbouwing. Deze zijn vaak met een een aantal schroeven of bouten te plaatsen. Het vervangen van een heel bad of veranderen naar een inloopdouche vragen meer moeite. Hierbij komt ook het gevaar kijken dat er een hoop beschadigd kan worden met als gevolg dat uw hele badkamer aangepast moet worden.

Op het gebied van uitstraling en design hoeft u gelukkig niets in te leveren. Een inloopdouche word tegenwoordig in veel design badkamers gebruikt .Het is dan ook raadzaam om nu te kiezen “levensloop bestendige” producten die aangepast kunnen worden op eventuele aanpassingen in de toekomst zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw badkamer!

© Copyright 2017 tegel-sanitair.nl | Realisatie Searchflow