Voorwaarden

* Het totaalbedrag geldt alleen voor de werkzaamheden die in de offerte vermeld zijn.

* Het totaalbedrag bevat de montage van alle artikelen, die in de offerte vermeld staan.

* De levering van het sanitair zal kosteloos plaatsvinden.

* Er worden extra kosten in rekening gebracht indien er werkzaamheden plaatsvinden, die niet in de offerte vermeld staan.

* Wij plaatsen alleen door ons geleverde materialen. Tevens geldt de garantie alleen op de door ons geleverde/geplaatste materialen.

* Wij zijn enkel verantwoordelijk voor de door ons gerealiseerde werkzaamheden en niet voor het werk van andere aannemers.

* Indien er extra gaten met de diamantboor geboord moeten worden, wordt er €25,- per 1 tot 2 gaten berekend.

* Indien u opdracht geeft voor extra werkzaamheden, informeer dan naar de kosten. Mocht dit niet gebeuren, bent u verplicht de gefactureerde werkzaamheden tijdig te betalen.

* Alle bijkomende werkzaamheden, dienen schriftelijk ingediend te worden indien niet gebeurd, opdracht gever verplicht het gemaakte werkzaamheden te betalen.

* Informeer altijd naar de leverdatum van het bestelde product. Indien het product (naar uw mening te laat wordt geleverd) zijn wij hier niet verantwoordelijk voor.

* Indien producten, buiten onze schuld om te laat geleverd worden, kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

* Indien u niet akkoord gaat met de door ons geleverde diensten, dient dit schriftelijk binnen 5 werkdagen bij ons bekend gemaakt te worden. Indien dit na 5 werkdagen plaatsvindt, zullen wij genoodzaakt zijn om extra kosten voor de (herstel)werkzaamheden in rekening te brengen.

* Op alle geleverde producten, geldt de fabrieksgarantie.

* Indien u een klacht of defect bij ons meldt, zullen wij trachten dit binnen 3 werkdagen te verhelpen. Indien de betreffende kwestie ongegrond is of buiten de garantie valt, zullen wij de voorrijkosten en de gemaakte uren op u verhalen.

Betaling

* Het resterende bedrag dient na oplevering, binnen 2 dagen betaald te worden.

* Indien de betaling niet tijdig plaatsvindt, zijn wij genoodzaakt 8% wettelijke rente in rekening te brengen.

© Copyright 2008-2014 Yanev Tegel en Sanitair